First Taste of 2008 Billecart Louis
Made from 100% Chardonnay and coming from Chouilly (40%), Cramant (33%), Mesnil-sur-Oger (22%) and Avize (7%), with one-third fermented at low temperature and...
Made from 100% Chardonnay and coming from Chouilly (40%), Cramant (33%), Mesnil-sur-Oger (22%) and Avize (7%), with one-third fermented at low temperature and...
A legend because… This was the wine that triumphed in a blind tasting of 150 vintage Champagnes organised in 1999 by an expert team...
Dhr Antoine BILLECART and Dhr Yves ALLINCKX would like to invite you to the EVENT BILLECART–SALMON at restaurant ROOSENBERG. Nodigen u zeer graag uit naar … LOCATIE Patotterijstraat...
Billecart-Salmon Brut Nicolas Fran çois 2006 is een unieke topchampagne waarvan je in restaurant Hof van Cleve per glas kan van genieten. Een...
Het domein van Canard-Duchêne doorstaat de tand des tijds: met zijn rijke geschiedenis is het nog steeds een aantrekkelijke plek die bezoekers willen...
Thierry Theys, tweesterrenchef van Nuance in Duffel, werd eerder uitgeroepen tot “Inventieve kok van het Jaar” en “Jonge topchef Vlaanderen”. En in zo'n...