Over ons

Met de keuze aan wijnen, champagnes en andere dranken die telkens eigenheid vertonen én een verhaal hebben, maakt Heritage50 duidelijk waarrond zijn portfolio gevormd is. Champagnes zoals Billecart-Salmon en wijnen als die van Chateau Saint-Maur en Casa Rojo zijn allemaal producten die het resultaat zijn van weloverwogen arbeid, gebaseerd op een rigoureuze ambachtelijke aanpak en jarenlange expertise.

Ervaring, passie én talent die inderdaad van generatie op generatie werden overgedragen en samen de hoeksteen vormen voor dranken die zich precies door een specifiek verfijnd karakter onderscheiden.
Dranken die door hun smaakpatroon fijnproevers weten te bekoren die bewust of onbewust op zoek zijn naar meerwaarde.

Niet toevallig worden deze champagnes en wijnen juist ook daarom in gastronomische middens bijzonder gewaardeerd. Door hun smaak en aroma’s tonen ze hun culinaire relevantie en identiteit die Heritage50 ondersteunt en mee wil uitdragen.

Yves Allinckx
General Manager

De perfecte ambassadeur van fijn parelende producten en ander lekkers die het leven van elke dag extra smaak en cachet geven. Flegmatiek en innemend met een aanstekelijke, ontwapenende glimlach. Klaar kijkend met het oog van een echte kenner en smaakmaker. En met volle goesting altijd het spreekwoordelijk gaspedaal induwend. Yves Allinckx schept elke dag plezier in zijn job, maakt zo het verschil bij Heritage50 en inspireert ook in dat opzicht.

Harry Roelandts – Sales

Enthousiasme, expertise, empathie en bereikbaarheid. Wat verwacht u als klant nog meer van een contactpersoon bij Heritage50? Harry Roelandts kent als geen ander de vereisten én fijne producten van Heritage50 die hij vertegenwoordigt. Die aanpak vormt de hoeksteen van zijn job. Met zijn jarenlange ervaring doorgrondt en kent Harry makkelijk de professionele behoeften en verwachtingen van zijn klanten. Als dynamische, door kwaliteit gedreven medewerker heeft hij één doel voor ogen. Die verwachtingen beantwoorden en als het kan, nog beter, ze overtreffen.

Laurens Peeters – Gastronaut

Met zijn mondiale ervaring in de wereld van ‘fine dining, luxury goods, wine& spirits’ is Laurens Peeters een echte gastronaut. Om zijn klanten met raad en daad bij te staan, reisde Laurens immers naar meerderecontinenten. Vandaag is de portfolio van Heritage50 zijn lanceerplatform. Ideaal om zijn passie voor elegante champagne zoals Billecart-Salmon en andere elegante top-notch referenties met chefs, sommeliersen fijnproevers te delen

Jacky – Backoffice

Zoals in elk succesvol bedrijf wordt er achter de schermen veel werk verzet. Uit het zicht van de klant is een degelijk gerund backoffice onontbeerlijk. Dienstbaarheid en waakzaamheid, daar draait het om bij onze medewerkster van het eerste uur. Jacky houdt met haar helikopterview alle bewegingen binnen en buiten Heritage50 nauwlettend in het oog. Zij zorgt daardoor voor rust, opvolging, continuïteit en een unieke dagelijkse portie vrolijkheid.

Een passie voor champagnes en wijnen? Ontdek hier onze jobs!