Casa Rojo

Casa Rojo België Distributeur Importeur

Casa Rojo

Bij Casa Rojo zien we wijn als de uitdrukking van een gezin, een land, een klimaat, en uiteindelijk van een oorsprong. De historische roeping van de verschillende Spaanse wijnproducerende regio’s is een erfenis doorgegeven van generatie op generatie.

De grote diversiteit van de mediterrane terroirs en klimaten biedt ons een scala aan lokale druiven die trouw blijven aan elk type terroir. Deze druiven hebben bestaan sinds de oudheid en hebben de passerende trends overleefd. Het is dat de wijnbereiding erfgoed proberen we uit te drukken in onze wijnen. In een industrie gedomineerd door grote machtige groepen, CASA ROJO biedt een innovatieve en baanbrekende visie.

We worden niet afgeleid door de details van de botteling voorziening of de logistiek van grote wijnhuizen die kosten toe te voegen zonder waarde toe te voegen: onze focus is de wijnbouw, oenologie en het ontwerp van een wijn die uiteindelijk produceert niets anders dan plezier wanneer verbruikt. Dit zijn de maatregelen van de kwaliteit die er toe doen, en we ervaren ze met elk drankje.

Ons team van wijnmakers, sommeliers, ontwerpers en professionals uit de wereld van de wijn delen allemaal een bijzondere obsessie: de perfecte wijn die de authentieke terroir van de wijnen met karakter en de structuur uitdrukt.

De druiven worden geoogst en verwerkt met het grootste respect voor de natuurlijke kwaliteiten van de rassen, inheemse gisten en het aroma van de oorsprong. De Middellandse Zee met het klimaat, het karakter, de cultuur en de mensen is een idyllische omgeving. Het is de perfecte plek om te wonen en te genieten van zichzelf, om lief te hebben en bemind te worden. Dat was de filosofie van José Rojo’s toen hij zijn eerste wijn gemaakt en het heeft geplakt met ons aan deze dag.