Onze merken

Casa RojaCASA ROJO

Bij Casa Rojo zien we wijn als de uitdrukking van een gezin, een land, een klimaat, en uiteindelijk van een terroir. De historische roeping van de verschillende Spaanse wijnproducerende regio’s is een erfenis doorgegeven van generatie op generatie.

BILLECART-SALMON

Het levensverhaal van Champagne-huis Billecart-Salmon begon in 1818 met het huwelijk tussen Nicolas François Billecart en Elisabeth Salmon. Bijna 200 jaar later, koestert de 7e generatie nog dezelfde filosofie:

CANARD DUCHENE

De naam Canard-Duchêne ontstaat uit een liefdesverhaal tussen Léonie Duchêne en Victor Canard en is het enige champagnehuis waar vrijheid van geest zo centraal staat en is gelegen in het hart van de Reims vallei.

quinta de pessegueiroQUINTA DO PESSEGUEIRO

De Douro Vallei is een uniek gebied met meer dan 2000 jaar wijngeschiedenis. Bekend om zijn Porto en Dourowijnen biedt de bovenloop van de Douro met zijn vallei en terrassen een uniek terroir én landschap dat sinds 2001 door de UNESCO als werelderfgoed erkend wordt.

SalvanoSALVANO

De oorsprong van Salvano dateert uit de jaren ’30. Toen begon Angelo Salvano met wijnproductie op de boerderij “Grillo” in de wijngaarden van Diano d’Alba, in het hart van de Langhe. Zijn wijnen, resultaat van hard werk en veel toewijding, genoten al snel bekendheid.

chateau saint maurCHATEAU SAINT MAUR

Château Saint-Maur, Cru Classé ligt in Cogolin, in het hart van een prachtige natuurlijke omgeving en ondergedompeld in de geschiedenis van de Provence en zijn wijnen.

L&C POITOUT

Een domein in Chablis, 18 hectaren groot, in handen van Louis en Catherine Poitout vormt de basis van zes expressieve referenties in Chablis. Elk met een eigen smaakprofiel verbonden met hun typisch markerend terroir.

BRUNO ANDREU

Al meer dan twintig jaar actief als wijnmaker creëerde Bruno Andreu, opgegroeid in een familie van wijnbouwers, zijn eigen merk. Met zijn vrouw vestigde hij zich op een oud wijndomein nabij Montpellier.

TRENEL

Het huis Trénel ontstond in 1928 en is dus reeds meer dan 90 jaar actief in Bourgogne en Beaujolais. Gesticht door Henri Claudius Trénel en vandaag aangestuurd door zijn zoon André geldt Trénel als en typisch en waarachtig familiebedrijf waarvoor Bourgogne en Beaujolais precies bekendheid genieten.

M.CHAPOUTIER

Twintiger Mathilde Chapoutier vertegenwoordigt de achtste generatie binnen de bekende familie van wijnmakers. Na haar studies in Champagne en in China waar ze economie en financiewezen studeerde en Mandarijn leerde, en een tweevoudige MBA in Parijs, begon ze bij de Chapoutier Group te werken als Hoofd Strategie en Business Development.

CHÂTEAU DE POMMARD

Château de Pommard is een wijngoed in de Bourgogne streek en vooral bekend is om zijn Pommard wijnen. In hun portefeuille zit ook een reeks Pinot Noir en Chardonnay wijnen uit de hele Côte d’Or. Deze omvatten Grand Cru wijnen uit Corton-Charlemagne, Mazis-Chambertin en Échezaux.

OPUS ONE

De essentie van tijd wordt in Opus One uitgedrukt door het karakter van elke vintage. Plaats, vaak gedefinieerd als terroir, vertegenwoordigt de geografie, het klimaat en het essentiële menselijke element dat wordt vastgelegd in de balans van de wijn tussen kracht en finesse, structuur en textuur.

CHÂTEAU MALHERBE

In Bormes les Mimosas, aan de oevers van de Middellandse Zee, is Château Malherbe een landgoed van 60 ha, bestaande uit 2 unieke en bewaarde terroirs: Malherbe aan de voet van Cap Bénat en Pointe du Diable aan de maritieme rand (28 hectare).

JORGE ORDONEZ

Bodegas Avancia ligt genesteld in de leisteendominante berghellingen van Valdeorras, hoog boven de rivier de Sil. Vernoemd naar de uitgebreide goudwinning die de Romeinen in dit gebied uitvoerden, (Val-de-Oras vertaalt zich ruwweg naar Valley-of-Gold in het Latijn) Valdeorras is de thuisbasis van het beste terroir voor het verbouwen van twee van de belangrijkste inheemse druiven van Spanje – Godello en Mencia.